Пра кампанію

Презентация Украина

Хуткае харчаванне, фастфуд (англ. fast food — паняцце, якое ўключае ў сябе спажыванне страў хуткага прыгатавання, што звычайна прапануюць спецыялізаваныя ўстановы.) Тэрмінам “фастфуд” абазначаюць ежу, якую можна хутка прыгатаваць, а кліенту зручна і хутка з’есці. Тэрмін быў упершыню ўведзены ў слоўнік Merriam-Webster у1951 годзе.Хуткае харчаванне было вядома яшчэ ў Старажытным Рыме. У кожным горадзе існавала плойма закусачных і базараў, дзе гандлявалі разнастайнымі стравамі. Адной з папулярных страў былі праснакі з дражджавога цеста, змазаныя аліўкавым алеем (прататып італьянскай піцы), якія таксама выкарыстоўвалі ў якасці талерак, якія можна было з’есці.У Кітаі на рынку гандлявалі гарачымі локшынамі хуткага прыгатавання (прататыпам сучасных). У Індыі і Еўропе былі папулярныя розныя праснакі, а ў дарэвалюцыйнай Расіі бліны і піражкі.

История Бургер Клаб

Індустрыя фастфуда ўзнікла ў 1920‑я гады ў Амерыцы. У 1921 годзе ў Канзасе адчынілася кампанія White Castle, фірмовай стравай якой былі незвычайныя ў той час гамбургеры. Сам тэрмін “гамбургер” узнік у 1824 годзе ў адным з рэстаранаў Нью‑Ёрка. Упершыню гамбургер у сучасным выглядзе з’явіўся ў 1904 годзе ў Сент‑Луісе на Сусветным кірмашы.Гісторыя Burger CLUB пачынаецца ў 2006 годзе, калі падчас падарожжа па Канадзе ў заснавальніка нарадзілася ідэя стварыць сетку рэстаранаў хуткага харчавання.На працягу двух гадоў збіраліся рэцэпты бургераў з усяго свету, складалася меню, удасканальвалася тэхналогія прыгатавання. Былі праведзеныя шматлікія сляпыя дэгустацыі. І толькі пасля таго як бальшыня ўдзельнікаў прызнала бургер TM Burger Club смачным, у 2008 годзе было прынятае рашэнне адчыніць першы рэстаран. Ужо ў 2011 годзе сетка выйшла на міжнародны рынак.